bulent-ecevit-universitesi

Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi Tamamlandı

TÜBİTAK’ın Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı çerçevesinde, Temel Bilimler ile Mühendislik alanlarında çalışmalarını sürdüren akademisyenlerin, proje hazırlama ve uygulama konusunda, temel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amacıyla Üniversitemizde Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi gerçekleştirildi.
Alanlarında uzman pek çok TÜBİTAK ve DPT projesi yürütme deneyimine sahip Prof. Dr. Orhan Uzun, Prof. Dr. Mustafa Keskin, Prof. Dr. Hamdi Temel, Prof. Dr. Said Eren San ve Doç. Dr. Mustafa Böyükata etkinlikte eğitmen olarak yer aldılar. Eğitime sekizi üniversitemizden on dördü İstanbul, İzmir, Eskişehir, Karabük, Hakkâri gibi değişik illerimizin üniversitelerinden olmak üzere yirmi iki bilim insanı katıldı. Üç gün boyunca yoğun bir eğitimden geçirilen kursiyerler, hem organizasyondan hem de eğitimden duydukları memnuniyetleri dile getirerek Organizasyon Komitesine ve Eğitmenlere teşekkürlerini ilettiler.
Eğitimin sonunda, kursiyerlere katılım belgeleri eğitmenler tarafından takdim edilirken, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer de Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi’ne yaptıkları büyük katkılar için makamında ağırladığı eğitmenlere teşekkür ederek birer plaket verdi.